Naruto

64 резултата

Страница

64 резултата

Страница

Заповядайте в категорията, скрита в листата, на Orange center. Тук ще откриете всичките наши манга предложения, подходящи за феновете на Naruto. 

Кой е Наруто, защо си заслужава да прочетете неговата история и още подробности научете тук.

Какво трябва да знаете за Naruto?

Naruto е японска манга, от жанра Shonen, дело на известния мангака Масаши Кишимото. Първото й издание дебютира през 1999 година, а в последствие по нея е създадено аниме, което достига световна популярност бързо след дебюта си.

Мангата ни позволява да се пренесем в селото, скрито в листата, Коноха, за да разберем каква е историята на Наруто - главния персонаж в историята.

Запознаваме се с него, когато е едва млад шиноби – нинджа – енергичен, вечно забъркващ се в неприятности, но с голямата мечта да стане Хокаге – водач на своето село. Изправя се пред множество изпитания, като най-голямото сред тях се крие в самия него.

Дванадесет години преди началото на действието Коноха е нападната от Деветоопашатата лисица – страховит демон, който притежава силата само със замахването на опашката си да създава цунами или да изравни цели планини.

По време на битката четвъртият Хокаге взел единственото решение, което да гарантира спасение на селото от сигурна гибел – затваря демона в собственото си новородено дете. Бащата на Наруто жертва живота си в битката, а за нашия главен герой този избор обрича целия му живот на трудности. 

Въпреки всичко Наруто успява да стане нинджа и да преследва мечтата си, за да последва стъпките на баща си. Не би могъл да го направи без помощта на Сакура, Саске, Какаши и всички останали негови приятели и преподаватели от Академията за нинджи.

Мангата, която разказва за приключенията на Наруто и останалите нинджи, продължава десетки томове, които до днес се нареждат сред най-търсените по цял свят, благодарение на интересния сюжет, изпълнен с екшън и забавно чувство за хумор.

До излизането на едва 36-ия си том мангата е продала над 71 милиона копия, и то само на територията на Япония. Днес приключението на Наруто продължава и под друга форма – с нов етап от мангата, който разказва за следващото поколение нинджи и за сина на Наруто, Боруто.

За кого са подходящи?

Мангата е предпочитан жанр сред тийнейджърите и децата, но не само – феновете на Naruto продължават да са верни на любимите персонажи и истории, независимо от възрастта си.

Същевременно предложенията от категорията са чудесна идея за подарък на почитател на японската култура, защото в мангата са обвързани елементи от бита и вярванията на жителите на Страната на изгряващото слънце и на други азиатски страни.

Важно е да имате предвид, че подобно на останалите манга предложения в книжарница Orange и продуктите в тази категория се четат по традиционния за японските комикси начин – от дясно наляво и от горе надолу. Също така повечето от предложенията са на английски език.

Защо да се доверите на Orange center?

В книжарница Orange ще откриете манга комикси от серия Naruto, но също така можете да изберете сред голямо разнообразие от други манга предложения. Обогатете колекциите си с популярни поредици и дори с мърчандайз в същата тема.

Освен манга в Orange center можете да откриете новата си книга сред голямо разнообразие от жанрове, част от художествената и нехудожествената литература.

Наред с предложенията какво да прочетете в селекцията ни Ви очакват още разнообразни продукти, подходящи за подарък, както и такива за училище, за организиране на работното място и за много от Вашите хобита. Изберете следващата настолна игра, пъзел, играчка за децата и какво ли още не.

Продуктите ни са достъпни по всяко време на деня и седмицата с нашата онлайн книжарница, а поръчката Ви ще пристигне във възможно най-кратък срок. При покупки на стойност над 49,80 лева пък доставката е напълно безплатна. 

Виж повече