13,00 лв.

Красиво зло

Ребека Джеймс
Ентусиаст
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
13,00 лв.

Завладяващ мрачен трилър от австралийската писателка Ребека Джеймс.

Покъртителната история на 17-годишната Катрин смразява кръвта. Животът на момичето е кошмар, белязан от престъпление, измама и предателство. Катрин е свидетел на изнасилването и убийството на сестра си. От този ден нататък живее в анонимност и постоянен шок, докато харизматичната Алис, изпълнена с ентусиазъм и свободолюбие, не я обсебва.

Зад фасадата на безгрижна купонджийка обаче се крие огорчена, плашещо жестока млада жена, готова да разруши живота на всеки. И когато Катрин разкрива тъмното й минало, става ясно какво се е случило в нощта, в която Рейчъл е убита.

Психотрилърът завладява с мистериозна атмосфера и процеждащо се чувство за неизбежен фатален край. От силното начало до шокиращата кулминация той разгръща натрапчива история, в която хора, причини и обстоятелства не са такива, каквито изглеждат.


"Ребека Джеймс е приветствана като „новата Дж. К. Роулинг” не защото книгата й има нещо общо с магьосници, а защото е обект на неистова война в наддаването за нея в световен мащаб. Издателите предлагат аванс от над 1 милион долара. Често продуктите не оправдават шумната си реклама, но този роман се отличава с майсторска фабула."
Оустрелиън Уиминс Уикли

"Международна сензация, „издателски феномен”. Този многопластов, покъртителен, трогателен роман, от който те побиват тръпки, е най-зашеметяващия дебют в Америка. От силното начало до шокиращата кулминация „Красиво зло” разгръща натрапчива история, в която хора, причини и обстоятелства никога не са такива, каквито изглеждат."
Уолстрийт Джърнъл

Информация за "Красиво зло"
  • Брой страници 256
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация