95,00 лв.

Настолна игра: Escape Room 2.0

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
95,00 лв.

Ще успеете ли да "избягате" за 60 минути от тази игра?

Играта Escape Room е създадена на базата на така популярните в момента Ескейп стаи.

В тази нова версия на Escape Room ще намерите четири уникални сценария - Паника на Титаник, Алиса в Страната на чудесата, Зората на Зомбитата и Друго Измерение, както и един въвеждащ сценарий, като всеки е по-труден от предния. 

Работата в екип, добрата комуникация, находчивостта, креативността, логиката и вниманието към всеки детайл са от ключово значение, ако искате да се измъкнете.

Съдържание:

1. Паника на Титаник
Изведнъж се чува силен удар! Корабът се сблъска с огромен айсберг. Докато вълните се блъскат в кораба, се прокрадва една мисъл: "Този кораб не може да потъне, нали?". Когато хората започват да крещят и виждате как водата приижда, разбирате, че трябва да напуснете кораба. И то бързо!
Трудност - 2/5

2. Алиса в Страната на чудесата
Хей! Бял заек в униформа, колко странно! Той поглежда към часовника си и казва, че чаеното парти ще започне съвсем скоро. Говорещ заек?!? В удивление тръгвате след заека и преди да се усетите, земята под вас изчезва! Това е началото на едно необичайно приключение...
Трудност - 3/5

3. Зората на Зомбитата
Прекъсваме предаването за да ви съобщим тревожни новини. Зомбита се разхождат из града. Това не е шега! Стигнете спасителния хеликоптер възможно най-бързо, градът ще бъде напълно унищежен. Нямате време за губене! Повтарям...
Трудност - 3.5/5

4. Друго Измерение
Всичко започна след експлозията във военната база. Случват се странни неща. Изчезват деца, а сенки, които няма как да бъдат човешки, се спотайват в тесните улици. Какво се случва тук?

В комплекта е включен хроно декодер. Той отброява минутите от 60 до 0. В момента, който натиснеш старт бутона, часовникът започва да тиктака, а времето се превръща в най-големия ти враг. Звуците се засилват в процеса на играта, за да създадат допълнително напрежение. Постави правилните ключове в хроно декодера, за да продължиш напред в играта. Ако кодът е грешен, ще загубиш минута от своето време, но ако кодът е верен, ще продължиш към част 2 от приключението. С въвеждането на верния код в част 3 на Escape Room-a, времето на хроно декодера ще спре.
Хроно декодерът ти напомня да вземеш жокери в определени моменти на играта и ти подсказва дали избраните от теб кодове са правили или грешни.

Брой играчи: 2-5
Времетраене: 60 мин.
Език на играта: български
Препоръчителна възраст: 16+ години
Размер на кутията: 26.5 x 26 x 11 см.

Информация за "Настолна игра: Escape Room 2.0"
  • SKU 4052346003678
  • Производител NORIS SPIELE
  • Категория Puzzle, Electronic
  • Механика Cooperative Game, Deduction, Elapsed Real Time Ending
  • Най-добър за 3-4
  • Марка Noris
  • Серия Escape Room
  • Тип настолни игри Базова игра