39,99 лв.

Настолна игра: Magic The Gathering

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
39,99 лв.

Настолната игра Magic The Gathering е една изключителна стратегическа настолна игра, в която Ви очакват невероятни магически борби със супер сили.

Всеки от 5-те мощни герои е готов да се впусне в битката, със своите уникални сили и отряди. Изберете правилните магии и сили и се впуснете в тази магическа борба за надмощие.

Всеки играч започва с двадесет "жизнени точки" и губи играта, когато те станат нула.

Важен аспект от играта е конструирането на тесте, което изисква много стратегия и познаване на играта от играчите поради факта, че трябва да се избира измежду хиляди карти, с които могат да играят. Така играчите трябва да могат да определят силата на картите, както и възможните синергии между тях.

Друг важен момент от играта е балансирането и свързването на цветовете, чрез които се правят магии. Всеки цвят има силни и слаби страни.

Двата основни вида карти в Magic са "магии"/"spells" и "земи"/"lands". Земите създават "мана" - магическа енергия, която се използва от играчите за да играят магии. Играчите могат да играят само по една земя на ход. По-силните магии струват повече мана, тъй че с течение на играта повече мана става достъпна, количеството и силата на магиите обикновено се увеличава с напредването на играта.

Брой играчи: 2-5
Език на играта: английски
Размер на кутията: 40 х 26 х 6 см.

Заб.: Играта не съдържа правила на български език!

Информация за "Настолна игра: Magic The Gathering"
  • SKU 5010994910938
  • Език Английски
  • Категория Fighting, Wargame, Fantasy, Miniatures
  • Механика Hand Management, Dice Rolling, Grid Movement, Modular Board, Hexagon Grid
  • Най-добър за 2-4
  • Брой играчи 2 – 5
  • Марка Hasbro