Животът не винаги е такъв какъвто очакваме - понякога може да се окаже много по-сладък.
Всеки ден, когато лъчите на изгрева нежно докосват Пон Ньоф и калдъръмените улички на Париж се събуждат за новия ден, Ана Трент вече отдавна е на крак, запретнала ръкави за усърдна работа. Тя прекарва дните си в това неуморно да смесва и да бърка най-финия, мек и топящ се в устата шоколад. Всяко парченце е правено изцяло на ръка и магазинчето е любимото място на всички изискани парижанки.
Това е сякаш нова вселена в сравнение с предишната ѝ работа в шоколадовата фабрика у дома в Северна Англия. Но когато една случайност променя всичко, Анна се свързва отново със старата си учителка Клер от Франция. Клер ѝ предлага възможност, която ще промени живота ѝ – да се премести в Париж и да работи с накогашния ѝ любим, майстора на шоколад Тиери.
Докато старите рани постепенно заздравяват, на Анна ѝ предстои да открие повече истини за шоколада – и за себе си – отколкото някога е предполагала.
The information below is required for social login