14,90 лв.

Нещата, които трябваше да знам

Клер Лазебник
Orange books
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,90 лв.

Young Adult роман за отношенията между сестри и как нараняваме най-близките, надявайки се, че правим най-доброто за тях.

Неща, които Клоуи знаеше: Айви беше самотна; Итън изглеждаше като добра партия за нея; братът на Итън, Дейвид, беше арогантен кретен.

Неща, които Клоуи трябваше да знае: да уредиш сестра си с някого е сложна задача; Айви можеше да взема сама решенията си; Дейвид можеше да се окаже единственият, който наистина разбира Клоуи.

Запознайте се с Клоуи Мичъл – едно от популярните момичета в гимназия в Лос Анджелис, което е решило, че по-голямата му сестра, Айви, която е диагностицирана с аутизъм, има нужда от гадже. Клоуи вече дори има някого наум: Итън Фийлдс, мило момче, което освен киноман, е и от класа за деца със специални нужди, в който е и Айви.

Клоуи би искала да игнорира брата на Итън, Дейвид, но това няма как да се случи – Айви и Итън се притесняват да остават насаме, затова Клоуи и Дейвид трябва да излизат с тях. Скоро в групичката се оформя причудлива връзка. Колкото повече се задълбочават нещата, толкова повече Клоуи осъзнава, че сърцето не подлежи на контрол и че да бъдеш различен е едно от най-нормалните неща на света.

Информация за "Нещата, които трябваше да знам"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Клер Лазебник (Claire LaZebnik) е родена в САЩ, щата Масачузец.

До момента има издадени общо 12 книги: десет романа и две книги на здравна тематика, които пише в съавторство с д-р Лин Керн Когел.

Нещата, които трябваше да знам (изд. Orange Books, 2018г.) е десетият ѝ самостоятелен роман.

Живее в Лос Анджелис със съпруга си Роб Лазебник, четирите им деца и множество домашни любимци.