12,00 лв.

Няма значение

Иво Сиромахов
Сиела
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 5 гласа
12,00 лв.

Книга от Иво Сиромахов, преливаща с характерния за автора хаплив език и хумор.

В тази книга Иво Сиромахов описва българският псевдоелит с типичния си хаплив, а понякога и брутален хумор. Главни действащи лица в нея са популярни фолк певици, политици, манекени, футболисти, светски личности. Няма значение ще ви разсмее и ще ви накара да се замислите нормално ли е едно общество, в което мутрите, гейовете и проститутките са обявени за елит. Това е една забавна, но и горчива книга, защото нищо в нея не е измислено.

Иво Сиромахов е сценарист в "Шоуто на Слави". Автор е на книгите "Оптимистична теория за българския секс", "Дневници и нощници", "Няма смисъл" и "BG дневници и нощници" и други. 

Информация за "Няма значение"
  • Брой страници 200
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор България
  • Размер см 14.4 x 20.5 см.
Иво Сиромахов
За автора
Иво Сиромахов е роден на 29 декември 1971 г. в София, България. През 1990 г. завършва Националната гимназия за древни езици и култури, а през 1996 г. се дипломира в НАТФИЗ, специалност театрална режисура.
 
Работил е като режисьор в Малък градски театър „Зад канала“ и Театър „Българска армия“. От 2000 г. e отговорен сценарист в предаването „Шоуто на Слави“, където се изявява и като водещ. Публикувал е множество авторски текстове и в списанията „MAXIM“ „Playboy“, „Hustler“ и „MAX“. Сътрудничи с политически фейлетони на вестник „24 часа“. През 2013 г. участва като актьор в комедийното импровизационно шоу на BTV „Младост 5“.