19,90 лв.

Посмей да бъдеш различен

Алесандро Форте
Credit and Business Publishing
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
19,90 лв.
Как да създаваме предимство в бизнеса чрез иновации и уникални предложения за продажба!
 
"Посмей да бъдеш различен" е бизнес-книга, която не прилича на никоя друга. Тя представлява цялостен пътеводител за онези, които наистина искат да се отличат от останалите и да се изкачат на върха.
 
"Удивително е колко много хора продължават да се мъчат с бизнес, който всъщност не могат да контролират... Проблемът е, че не се стремим да се концентрираме върху нашите силни страни, въпреки необходимостта да го правим периодично, защото делегирането изглежда трудна работа... Ако анализираме в детайли начина, по който водим бизнеса си, вероятно ще открием десетки и десетки задачи, които изискват нашето време, но действително само някои от тях имат подчертано търговски смисъл. Следователно въпросът е: какво искате – да оцелявате или да преуспявате?"
 
"Посмей да бъдеш различен" е за предприемачите, финансовите консултанти, застрахователните посредници, които мислят за себе си като за собственици на бизнес. Тази книга е за тези, които наистина очакват и вярват, че могат и искат да постигнат своите амбиции. За всички вас, които действително сте решени на това – купете си книгата, поемете риска и посмейте да бъдете различни.
 
 
Сандро (Алесандро Форте) започва своята кариера в сферата на финансовите услуги, когато е едва на 21 години.
В рамките само на две години Сандро се утвърждава измежду топ-продавачите в голяма животозастрахователна компания във Великобритания. През 1993 година става мениджър в друга голяма животозастрахователна компания и като такъв се отличава с изключителни резултати както в продажбите, така и в набирането на финансови консултанти.
Три години по-късно Сандро решава, че е време да започне свой собствен бизнес – самостоятелна практика за финансово консултиране, която расте оттогава с огромни темпове всяка година. За да достигне днес до група от компании, обединяваща общозастрахователен и животозастрахователен бизнес, франчайз на брокери за финансово консултиране и ипотечен брокер.
Неговите семинари, презентации и занятия вече са оказали своето положително въздействие върху стотици хиляди хора, а книгата "Посмей да бъдеш различен" става незабавно бестселър в Източна Европа и Далечния Изток.
Сандро е извънредно популярен лектор и е един от най-младите и крайно успешни предприемачи в своята област. Неговият ентусиазъм, ангажираност и енергия привнасят значителна добавена стойност на всяко събиране, тренинг или конференция.
Информация за "Посмей да бъдеш различен"
  • Брой страници 186
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация