19,00 лв.

Преработване, меки корици

Дейвид Хайнемайър Хенсън, Джейсън Фрийд
19,00 лв.

Искате да стартирате нов бизнес?
Да сте самостоятелни, успешни и иновативни?
„Преработване“ ще ви даде брилянтно прости правила как да го постигнете.
Повечето книги от този тип повтарят един и същ изтъркан съвет: „Направете бизнес план, проучете конкуренцията, търсете инвеститори...“ Само че това невинаги сработва.
Ако прочетете тази книга, ще разберете защо плановете всъщност пречат, защо нямате нужда от външни инвестиции и защо е по-добре да игнорирате конкуренцията. Всъщност се нуждаете от много малко, за да успеете. Няма нужда да сте работохолици. Няма нужда от многоброен екип. Няма нужда да губите време за срещи и документация. Няма нужда дори от офис. Всичко това са извинения.
Това, което трябва да направите, е да спрете да говорите и да започнете да действате. Тази книга ще ви покаже как. Ще научите как да сте по-продуктивни и как да стигнете до клиентите без огромни разходи.
„Преработване“ е идеалната книга за всеки, който мечтае да има собствен бизнес. Предприемачи, собственици на малък бизнес, служители, които мразят работата си, хора на изкуството, които не искат повече да се чудят как да свържат двата края – всички те ще открият тук идеи, които ще ги провокират и вдъхновят.

Книгата ще ви накара да се почувствате неудобно.
И това е добре, защото го заслужавате. Всички го заслужаваме.
Джейсън и Дейвид са нарушили всички правила и са спечелили. Отново и отново те ни демонстрират, че обичайният начин да се правят нещата невинаги е правилният. И се справят по-добре, отколкото можете да си представите.
Тази книга е кратка, умна, безкомпромисна и животопроменяща.
Сет Годин

Информация за "Преработване, меки корици"
За автора

Дейвид Хайнемайър Хенсън

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация