14,00 лв.

Продажби в реалния свят

Саймън Хезълдейн
Изток-Запад
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.
Усвоете нужните знания за водене на улични сделки и как да правите продажби в реалния свят.
 
Да свалим ръкавиците.
Да излезем на улицата.
Да правим бизнес там, където правилата не важат – в реалния свят.
 
В края на краищата нали именно там се извършват всички продажби?
 
Продажбите не стават в лаборатория. Нито в учебна зала. Нито на съботно-неделен семинар, където всичко е под контрол. Продажбите, реалните продажби, стават в реално време, с реални хора, в реални ситуации.
 
Ако не знаете как да водите уличен бой в суровия свят на живата реалност, нищо на никого няма да продадете. И ще гладувате заедно със семейството си.
 
Слава Богу, че държите тази книга. След като усвоите принципите и методите в нея, ще придобиете умения да водите улични битки и да пълните касата догоре.
 
Разбира се, с никого няма да се биете наистина. Но ще излизате победител в играта на живота, където единственото значимо нещо, е онова, което искате най-много: продажбата.
 
Джо Витале
 
В „Продажби в реалния свят“ Саймън Хезълдейн, познат вече в България с книгата си „Невропродажби“, представя своята изключително успешна система в помощ на всички, които искат да продават все повече и повече. Съчетавайки най-доброто от областта на психологията, невролингвистичното програмиране и науката за убеждаването, книгата представя като строен и ясен процес всички стъпки от процеса на продажба.
 
Осланяйки се на дългогодишния си опит като продавач, мениджър по продажбите и специалист по обучението на ръководни екипи, Хезълдейн дава на читателите си онова важно предимство, с което да излязат начело в своята област и винаги да са една крачка пред конкуренцията.
Информация за "Продажби в реалния свят"
  • Език Български
  • Брой страници 208
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация