24,00 лв.

Университетът Тръмп: Брандинг 101

Проф. Джон Секстън
Локус Пъблишинг
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
24,00 лв.

Как да изградим най-ценният актив за всяка една компания?

 

Книги от поредицата Университетът Тръмп са практични и показват основните стъпки за успешното правене на бизнес в стила на Тръмп. Всяка книга е написана от водещ експерт в дадената област и включва вдъхновяващ предговор, написан от самия Тръмп. Основните идеи са илюстрирани с реалния примери от работата на Тръмп и други висши мениджъри в Trump Organization. Незаменим помощник за всеки, който иска да успее в бизнеса, без магистърска степен по бизнес администрация, книгите от поредицата дават приложими съвети, основани на единственото нещо, което читателите не могат да получат в университета по мениджмънт – опита.

 

В "Брандинг 101" ще научите:

да изградите силна търговска марка, която увеличава продажбите и печалбата за всяка компания

да разберете разликата в управлението на марката на продукт и марката на услуга.

да направите от марката си много повече от лого или име

да разработите ясна позиция и бранд стратегия

да внушите на клиентите си посланието на марката си

да изберете подходящо бранд име и лого

да съживите изтърканата или слаба марка

да използвате герила брандинг

да изградите вашата собствена марка за развитие на кариерата ви

да поддържате съгласуваността в бранд имиджа

да разраснете марката си с времето

да използвате марката си, за да повишите цялостно стойността на компанията и бизнеса ви

 

"Брандинг 101" предлага на предприемачи, маркетинг специалисти и мениджъри някои от най-мощните идеи и ефективни методи на брандинга. Съчетавайки най-голямото име в бизнеса с уроците от водещи професори по маркетинг и брандинг експерти, този практически наръчник ви учи на брандинг от световно ниво.

Дон Секстън е преподавал маркетинг в Колумбийския университет повече от четирийсет години и тук споделя безценния си опит. Всяка глава предлага задълбочен поглед на ключови брандинг идеи и ги изследва с помощта на разбираем, неакадемичен подход, подкрепен с упражнения и примери от реалния живот. Професор Секстън обяснява всички най-ефективни брандинг стратегии, които биха били подходящи за вашия бизнес и начините за извличане на най-големи ползи.

Този единствен по рода си наръчник предлага практически съвет за всеки, който иска да увеличи присъствието си на пазара. Взета самостоятелно като четиво за брандинга или разгледана в контекста на поредицата Университетът Тръмп, Брандинг 101 ви дава цялата необходима информация и стратегия за успешното изграждане на търговска марка, която клиентите няма да забравят.

Дон Секстън е професор по бизнес в Университета Колумбия и президент на компанията Arrow Group Ltd. Носител е на Наградата за отличителен принос към преподаването на Columbia Business School и е работил с много известни компании. Статиите му на тема маркетинг и брандинг са се появявали в издания като Harvard Business Review и Journal of Marketing и често е цитиран в медии като New York Times и Business Week. Също така е автор на "Университетът Тръмп: Маркетинг 101".

Информация за "Университетът Тръмп: Брандинг 101"
  • Брой страници 352
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Проф. Джон Секстън

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация