Магазини
Любими
14,90 лв.

Вината в нашите звезди

Джон Грийн
Егмонт
В наличност
94%
14,90 лв.

SKU: 9789542708261

Преводач: Анна Стоева

ISBN: 9789542708261

Възраст от: 13

Възраст до: 19

Автор: Джон Грийн

Издателство: Егмонт

Език: Български

Брой страници: 288

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Размер см: 13 х 20 см.

Издателство: Егмонт

Брой страници: 228

Бестселър №1 на Ню Йорк Таймс. Тази книга е необикновено четиво, докоснала се до мнозина заради актуалността си. "Вината в нашите звезди" не е поредния тийн роман, а е реалистичен поглед върху живота на младия човек.

Шестнайсетгодишната Хейзъл знае, че не й остават повече от няколко години живот. Затова тя гледа на себе си преди всичко като на „професионално боледуваща“. Но един ден в групата за взаимопомощ, която посещава, се появява Огъстъс Уотърс. И ето как историята на Хейзъл е на път да бъде пренаписана.

Мъдър, дързък и суров, „Вината в нашите звезди“ на Джон Грийн е труден за преглъщане роман за смешното и трагичното в това да си влюбен и... на крачка от смъртта.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Джон Грийн
Джон Майкъл Грийн е американски автор на литература за юноши, YouTube видео блогър (влогър), историк и създател на онлайн образователни клипове. Печели наградата Принц през 2006 г. за книгата си "Къде си, Аляска?", през януари 2012 г. най-новият му роман "Вината в нашите звезди" заема първото място в класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс. През 2014 г. филмовата адаптация на романа оглавява боксофис класациите. Грийн е включен в списъка със стоте най-влиятелни хора в света за 2014 г. на списание "Тайм".