34,95 лв.

Моето меню за 30 минути

Джейми Оливър
Хермес
Наличен
Оценка 5.0 от 19 гласа
34,95 лв.
Вкусна и полезна храна, приготвена само за 30 минути - гарантирано от Джейми Оливър.
 
Ако обичате домашно приготвената храна и когато се приберете след дълъг работен ден, вкъщи семейството ви очаква прегладняло, то запознайте се с един нов революционен метод на готвене. От тази книга ще научите как точно за 30 минути да приготвите цяло меню! Не само едно, а няколко вкусни ястия!
 
Книгата съдържа 50 менюта с комбинации от ястия, които се съчетават отлично, както и уникален и лесен начин за изпълнение на рецептите. При този метод на готвене използвате всяка минута рационално, като същевременно се забавлявате, докато сте в кухнята.
 
Той е забавен. Той е брилянтен. Той е личен приятел и консултант на Брад Пит и Анджелина Джоли. Той е... Джейми Оливър. Най-известният готвач в света вече и във вашата кухня.
Информация за "Моето меню за 30 минути"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2014
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 20 x 27 см.
Джейми Оливър
За автора

Джейми Оливър е роден на 27 май 1975 г. в Англия.

Джейми е израснал в семейство на кулинари. Още от малък той помага на родителите си в собствения им ресторант. На 16 години започва да учи в "Уестминстър кейтъринг колидж". След завършване на училище работи във Франция и Англия като готвач в прочути ресторанти. Малко по-късно започва да работи по предаването си "Голият готвач". 

Има пет деца, които отглежда заедно със съпругата си Джулс, с която са женени от 2000 година.