38,00 лв.

Аромати от сърцето на дома

Йоана Петрова
Гурме Пъблишинг
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
38,00 лв.
Йоана Петрова се занимава професионално със сладкарство. Харесва да издирва информация за рецепти и подправки, а след това да импровизира с тях и да създава положителни емоции чрез храната. Влагайки енергията си в изучаване, създаване, пренасяне на чувства и мисли към други хора чрез храната (и писането за нея) я утвърждава като кулинарен артист. Нейната сцена е кулинарният блог Кулинарно — в кухнята с Йоана.
 
Аромати от сърцето на дома" е особена кулинарна книга. Освен рецепти за вкусни печива с пълнозърнесто брашно тя съдържа емоциите, усещанията и мислите на своя автор Йоана Петрова - да, същата от познатия блог "Кулинарно в кухнята с Йоана".
Първата книга на Йоана е и истинско експериментално проучване. Тя сама разработва всички 80 рецепти и минава през доста опити, докато постигне най-добрия резултат със специалните качества на различните пълнозърнести брашна.
В "Аромати от сърцето на дома" всеки може да открие своя любим вкус и да го сподели с любимите си хора. Да поднесе вкусна изненада или да се остави да бъде изненадан. Удоволствието и забавлението са изцяло за вас.
Информация за "Аромати от сърцето на дома"
  • Брой страници 202
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор България
  • Размер см 19 x 25 см.
За автора

Няма добавена информация