8,00 лв.

Cuisine bulgare

Раймонд Вагенщайн
Колибри
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
8,00 лв.

40 рецепти от българската кухня на френски език

 

Това е второ издание на "Българска кухня", наградена за "Най-добра книга за регионална кухня" от престижната международна фондация "Gurman" със седалище в Мадрид.

Раймонд Вагенщайн е работил 15 години като кинокритик, журналист и киносценарист. Автор е на няколкостотин статии и рецензии. От 1990 г. е управител на издателство "Колибри". Директор е на Международния панаир на книгата в София.

 

A second edition in French of the book awarded with the distinction “Best Book About Regional Cuisine” given by the prestigious International Foundation “Gurman” with a head office in Madrid.

Информация за "Cuisine bulgare"
  • Брой страници 64
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор България
  • Размер см 12 x 16.5 см.
За автора

Раймонд Вагенщайн

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация