Елица Божинова (сладкар шоколатиер с дългогодишен опит) и Илиан Илиев (кулинарен фотограф) обединяват сили, вдъхновение и сладост, за да ни въведат в красивия и неустоим свят на шоколада. Над 100 рецепти с цветни фотографии, които ще ви оставят жадни за още от магията на шоколада.
"Познавам безкомпромисния и индивидуален стил на Елица повече от 20 години.
В тази книга тя подчинява шоколада в над 100 авангардни рецепти!"
Chef Виктор Ангелов
В изданието ще откриете рецепти за Чили шоколад, Бадемов воял, Риголето, Пистачио Гараш кейк, Флорентини, Френски макарон с черен шоколад, Червен диамант, Темпериран черен шоколад, Велурен ефект и още много други,
The information below is required for social login