35,00 лв.

Енциклопедия Австралийски цветни есенции

Иън Уайт
Сребърно Звънче
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
35,00 лв.

Как да използваме Австралийските цветя и есенции за лечение? Какво е тяхното действие? Как да ги приготвяме?

Лекуването с цветни есенции е древно изкуство, познато на много култури. Цветята са безопасен и силен катализатор, от който всеки може да се възползва. Те не само носят яснота на съзнателния ум и развиват многобройни интуитивни способности, но и разсейват негативните убеждения и отключват нашите вродени положителни качества като любов, смелост и радост.

В "Австралийските цветни есенци" натуропатът Иън Уайт ни представя ясно и с любов петдесет цветни есенции от цяла Австралия, дава ни подробна информация за тяхното приготвяне и употреба за различни лечебни цели, както и показалец на болести с подходящите за тях есенции.

Тази богато илюстрована книга е най-пълният и задълбочен източник на информация по темата, издаван до момента. Написана е така, че да предостави на всеки нужните познания и увереност, за да използва тези есенции за здраве, хармония и благополучие.

Иън Уайт е уважаван лечител и учител в областта на невропатията и кинезиологията. Той прозилиза от дълъг род на природолечители и билкари.

Информация за "Енциклопедия Австралийски цветни есенции"
  • Език Български
  • Брой страници 286
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация