4,95 лв.

Кръвно налягане

Проф. д-р Д. Г. Бийвър
СофтПрес
Ограничена наличност
4,95 лв.

 

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз.
Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване. С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.
Ако сте над 30 години и не си спомняте кога за последно сте мерили кръвното си налягане, може да се окаже, че сте един от милионите, страдащи от високо кръвно налягане.
В медицинската практика се използва терминът „хипертония” за състоянието, което в продължение на дълги години остава без симптоми, но често води до сериозни усложнения, като сърдечни заболявания, инфаркт и инсулт.
Лошото при хипертоничното състояние е, че няма да знаете за заболяването, докато не измерите кръвното си налягане или докато високите му стойности не ви навредят.

 

Информация за "Кръвно налягане"
  • Език Български
  • Брой страници 113
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Проф. д-р Д. Г. Бийвър

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация