25,00 лв.

Практическа аюрведа

Ачаря Балкришна
Изток-Запад
Изчерпано количество
25,00 лв.
Една невероятна книга, която ще ви грабне и ще ви покаже различни начини да останете по-жизнени и енергични.
 
Всеки от нас иска да се радва на добро здраве и дълголетие. Как обаче можем да станем по-жизнени и енергични? Има ли средство за подмладяване на тялото и за балансиране на ума?
 
Според Аюрведа „здравето е свещено право“. Тази древна лечебна система ни дава познания за това какво поражда болестта и как можем да се изцелим.
 
Целта на Аюрведа е да съхрани здравето на здравия човек и да излекува болестите на болния.
 
Като прочете „Практическа Аюрведа“, човек лесно може да разбере основната си конституция, заболяванията, от които страда, и ефективните методи за тяхното изкореняване. Целта на тази книга е да бъде максимално достъпна и в същото време изчерпателна. Тя дава основни познания за състоянието на организма, храненето, начина на живот и здравето. Днес милиони хора умират преждевременно поради безброй заболявания, за които се предписват скъпи и излишни лекарства, правят се ненужни операции, назначават се сложни и скъпоструващи изследвания и се провеждат болнични лечения. Всичко това отдалечава обикновения човек от истинското изцеление. След като усвоят знанието и информацията, споделени в тази книга, хората ще бъдат способни да се избавят от ужасите, на които са подлагани в името на лечението. Така те ще бъдат достатъчно подготвени, за да си помогнат сами. Аюрведа не е просто наука, която ни дава познание за лечение чрез билки, а е всеобхватно ръководство – философия, която води към здрав живот.
Информация за "Практическа аюрведа"
  • Език Български
  • Брой страници 408
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор Индия
  • Размер см 17 x 24 см.
За автора

Няма добавена информация