9,99 лв.

Размерът има значение, книга 2: Наръчникът

Александра Иванова
Милениум Пъблишинг
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 2 гласа
9,99 лв.

Книгата съдържа точните стъпки, които да следвате за да свалите излишните килограми или да задържите оптималното си тегло.

След огромния успех на първата си книга Размерът има значение [Размерът на талията], авторката Александра Иванова предлага като продължение един чисто практически Наръчник, в който нагледно и още по-подробно са разкрити конкретните стъпки от революционната ѝ система за отслабване. „Размерът има значение 2. Наръчникът“ изчерпва всички въпроси, които са останали у читателите след запознаването с най-успешния до днес метод за оздравяване и постигане на оптимално телесно тегло.

Представени са успехите на реални хора от цяла България (и не само!), които са се доверили на системата, описана от Александра – Наско, Нели, Аманда и Анелия, всеки от тях е постигнал и задържал забележителен спад в килограмите! При това без глад, усилия на волята или стресиращи лишения. Направете като Александра и след броени месеци ще бъдете такива, каквито сте били преди поне 10 години – здрави, елегантни, силни, енергични, харесващи себе си и наслаждаващи се на комплиментите на околните!

Информация за "Размерът има значение, книга 2: Наръчникът"
  • Брой страници 176
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор България
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Александра Иванова

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация