Магазини
Любими
30,00 лв.
Изчерпано

Сила и живот - том 5

Петър Дънов
Захарий Стоянов
Изчерпано количество
0%
30,00 лв.

SKU: 9789547397385

Тегло кг: 0.999

Част в поредица: 5

ISBN: 9789547397385

Автор: Петър Дънов

Издателство: Захарий Стоянов

Език: Български

Брой страници: 856

Вид корица: Твърда

Година на издаване: 2011

Националност автор: България

Размер см: 14 x 20 см.

7-томната поредица "Сила и живот" е съвместна публикация на ИК "Захарий Стоянов" и "Бяло братство". В нея за първи път е представена пълна хонология на неделните проповеди на Учителя Петър Дънов /Беинса Дуно/ през периода 1914-1924 година. В тях по собствените му думи са изложени всички основни принципи на неговото учение, което той нарича Новото учение на Всемирното Бяло Братство.

От езикова гледна точка неделите проповеди, наричани беседиса стенографирано говорно слово. Стенограмите на беседите са дешифрирани, редактирани и публикувани от различни последователи на Учителя П. Дънов през различни периоди от време, на което се дължат някои езикови и стилови разлики. По-голямата част от съдържанието на настоящата поредица са пърите шест сборника с беседи, които започват да се публикуват от 1915 година, със заглавие "Сила и Живот"

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Петър Дънов

Петър Константинов Дънов е роден на 11 юли 1864 г. Родом е от Хадърча. Той е български философ, основател на религиозно-философско учение. Автор е на множество книги в жанра езотерика. През 1886 г. завършва американско методистко училище в Свищов, в което попада под влияние на протестантството. През 1896 г. издава книгата „Науката и възпитанието“, в която анализира пътя на човека в световната драма и говори за основите на нова култура, която предстои да настъпи през идващия век.