4,95 лв.

Безплодие

Дейвид Кейхил, Питър Уордл
СофтПрес
Изчерпано количество
4,95 лв.

 

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз.
Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване. С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.
Около една четвърт от всички двойки не успяват веднага при опитите да създадат потомство и повечето от тях се консултират за проблема с лекар.
Това забавяне е предпоставка за емоционален и психологически стрес, който може да разруши връзката на двамата един с друг, с техните приятели, семейства и колеги.
Целта на тази книга е да ви помогне да разберете повече за зачеването, причините за неуспешните опити, както и да ви покаже различни изследвания и тестове, които можете да си направите, за да откриете проблема и подходящото за вас лечение.

 

Информация за "Безплодие"
  • Език Български
  • Брой страници 144
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2007
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация